1 vestiging

A- Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

Rituals hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. We verbeteren voortdurend onze producten om ervoor te zorgen dat ze nog beter en duurzamer zijn voor mens, milieu en de wereld om ons heen. Vandaar dat we, indien mogelijk, gebruik maken van natuurlijke, biologische ingrediënten. Voor alles wat de natuur ons niet kan geven, gebruiken we uiteraard veilige alternatieven. In geen van onze producten zul je parabenen aantreffen.

Wat doen wij

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Wat leer jij van ons

Betekenisvolle momenten creëren en mensen helpen rust te vinden in hun drukke leven. Dat is waar Rituals voor staat. En om dat te bereiken, hebben we gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen nodig. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar binnen ons bedrijf vullen betekenisvolle momenten en topprestaties neerzetten elkaar aan als yin en yang. Om je in te wijden in de wereld van Rituals hebben we twee ontdekkingsreizen ontwikkeld: een voor sollicitanten en een voor medewerkers, genaamd 'Get Ritualized'. Daarnaast is er nog onze Rituals Academy. Zo helpen wij je om je carrière bij ons een vliegende start te geven.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Rituals breidt zich over de hele wereld in snel tempo uit. Binnen de Rituals-familie zijn er verschillende carrièremogelijkheden: je kunt gaan werken op ons hoofdkantoor, in onze eigen shops of in een van de warenhuizen met een Rituals-shop-in-shop. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om onze filosofie mee te delen. Wat wil jij graag doen bij Rituals?

1 vestiging

A- Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop