1 vestiging

A- Hema Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud. Daar vertellen we je hier op Facebook graag alles over. Maar nog liever horen we wat jij er van vindt. Jij staat, als onze volger, centraal. Daarom stellen wij het op prijs als je actief meedoet. Samen met jullie willen we het verhaal rond HEMA vertellen. Wij doen ons best om alles wat jullie plaatsen ook te bekijken. Wij verwijderen zaken die wij irrelevant, ongepast of ongewenst vinden. Wij hanteren hiervoor social media huisregels.

Wat doen wij

Ons hoofdkantoor biedt de grootste diversiteit aan functies. Van ontwerpers tot juristen, van inkopers tot restaurantmedewerkers, van secretaresses tot analisten. Vanuit dit hoofdkantoor gaan lijnen naar de winkels, het distributiecentrum en de bakkerijen. Er zijn veel verschillende specialismen nodig met even zoveel opleidingsachtergronden. Op het hoofdkantoor is dus veel aandacht voor individuele opleidingen in het eigen vakgebied.

Elke groep specialisten heeft als afdeling een eigen werkwijze. Deze sluit vaak nauw aan op de werkwijze van een andere afdeling. Om goed onderling samen te werken en af te stemmen, vinden op het hoofdkantoor regelmatig teamtrainingen plaats. Hetzelfde geldt voor trainingen op het gebied van managen en leidinggeven. HEMA bedenkt razendsnel nieuwe creatieve producten en acties. Dit vraagt om een slimme en efficiënte manier van werken.

Wat leer jij van ons

Loopbaanpad
Voor de inkoopafdeling heeft HEMA een loopbaanpad ontwikkeld, waardoor ontwikkeling en groei op een stapsgewijze en logische manier plaatsvindt. Voor de inkoopassistenten vinden er jaarlijks activiteiten plaats waarbij er aandacht wordt besteed aan de belangrijkste facetten van hun functie met kennis- en vaardigheidsworkshops.

Binnen onze logistieke afdelingen is een traineeprogramma opgezet waarin stockplanners kunnen instromen. Door te rouleren in verschillende functies, kunnen zij een rijkdom aan ervaringen opdoen en worden zij klaargestoomd voor een volgende loopbaanstap.

Organisatiebrede programma’s
Bij HEMA doen wij ook aan organisatiebrede programma’s. We kennen een MD (management development) programma voor het senior management en een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor een brede doelgroep binnen HEMA.

Individuele opleiding
Natuurlijk kun je ook een individuele opleiding kiezen die precies past bij jouw ambitie en ontwikkelwensen. Als jij weet wat je wilt, helpt HEMA je verder.

1 vestiging

A- Hema Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop