4 vestigingen

A- LOCATIE AMSTERDAM
B- LOCATIE DELFT - LEEGHWATERSTRAAT
C- LOCATIE DEN HAAG - NEW BABYLON
D- LOCATIE EINDHOVEN - HIGH TECH CAMPUS 25
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

In 1932 is bij wet de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek opgericht: TNO. Het doel van TNO is om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Als publiekrechtelijke organisatie hebben we een onafhankelijke positie.

Wat doen wij

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 2600 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen we samen met partners en gericht op vijf domeinen:
  • Industrie: sterk internationaal concurrerend bedrijfsleven
  • Gezond Leven: een vitale, gezonde en productieve bevolking
  • Defensie & Veiligheid: krachtig optreden in een onzekere wereld
  • Leefomgeving: innovaties voor vitale stedelijke regio’s
  • Energie: versneld naar een CO2-arme energiehuishouding

Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing.

Wat leer jij van ons

Wil je grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Ben je ambitieus, energiek, een denker én doener? TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen. En dat alles met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO, is er alle aandacht voor loopbaanontwikkeling. Als nieuwe medewerker doorloop je een uitgebreid onboardingprogramma. Een belangrijk onderdeel daarvan is een training op het gebied van zelfsturing, zodat je zelf richting kunt geven aan je verdere loopbaan. Je kunt je loopbaan binnen de toegepaste technologie, commercie, consultancy, project- of lijnmanagement of binnen de staf en ondersteuning vormgeven.

4 vestigingen

A- LOCATIE AMSTERDAM
B- LOCATIE DELFT - LEEGHWATERSTRAAT
C- LOCATIE DEN HAAG - NEW BABYLON
D- LOCATIE EINDHOVEN - HIGH TECH CAMPUS 25