1 vestiging

A- Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

G-Star is in de loop der jaren een grote speler op de denimmarkt geworden. G-Star heeft 22 kantoren over de wereld, met meer dan 6000 verkooppunten in meer dan 60 landen, waardoor G-Star een aantrekkelijke interernationale speler is. Op alle locaties van de onderneming is innovativiteit het gemeenschappelijke doel.

Op het hoofdkantoor in Amsterdam bevinden zich de volgende afdelingen: Marketing, Design en Styling, Merchandising, Logistics, Retail, Interiors, IT, Purchasing en Finance. De verkoop wordt gecoördineerd via een netwerk van internationale kantoren in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten.

Wat doen wij

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest. Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen van denim zoals het principe van 'luxe denim voor op straat', waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear; de positionering van ruwe, onbehandelde denim als draagbaar en begerenswaardig materiaal; en de ontwikkeling van een 3D denimsilhouet door de toepassing van architectonische en driedimensionale denim design.

De inherente schoonheid van denim wordt bevorderd door wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt. De geavanceerde mogelijkheden voor wassingen van tegenwoordig vormen een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met behandelingen worden slijtageplekken in verschillende gradaties aangebracht zodat opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd.

Wat leer jij van ons

G-Star is de plek waar passie voor jeans je carrière wordt. Het is de plek van samenwerking, inspiratie en innovatie. Het is de plek om je specialisatie te uiten en te laten groeien, in een dynamische omgeving die proactiviteit en innovatie waarborgt. Een 'Nederlandse' aanpak van communicatie stimuleert openheid en duidelijkheid binnen onze relatief platte organisatie. Het is een plek waar het niveau van verantwoordelijkheid gelijk is aan het niveau van plezier. Wij streven ernaar om het onmogelijk mogelijk te maken. Bij G-Star is er elke dag de kans om de grenzen van denim te vergroten.

1 vestiging

A- Hoofdkantoor Amsterdam

Branche

Verkoop