2 vestigingen

A- Ben & Jerry's Productie
B- Rotterdam
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Unilever is wereldwijd toonaangevend in fast-moving consumer goods. Unilever verkoopt circa 400 merken in ruim 190 landen. Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product.

Unilever is daarnaast het grootste bedrijf in fast moving consumer goods in de Benelux. In Nederland brengen we zo'n 40 bekende merken op de markt. Deze bekende merken vertegenwoordigen een uiteenlopend assortiment producten onder andere merknamen zoals Axe, Becel, Bertolli, Biotex, Blue Band, Calvé, Cif, Conimex, Dove, Glorix, Hertog, Knorr, Lipton, Neutral, OLA, OMO, Prodent, Unox, Zendium en Zwitsal.

Wat doen wij

Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Hierdoor krijgen wij de kans om een betere toekomst op te bouwen.

Wat leer jij van ons

Een carrière bij Unilever betekent dat je aan de slag gaat bij een van de beste werkgevers wereldwijd. Wij bieden een omgeving die mensen de kans geeft hun doelen te behalen, zowel professioneel als persoonlijk. Bij Unilever bieden we je meer manieren om te profiteren van mogelijkheden om je te ontwikkelen, meer ruimte om succesvol te zijn en te groeien, een aantrekkelijke beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, en talloze richtingen die je kunt volgen bij het opbouwen van je carrière: ‘made by you’.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Voor het realiseren van onze ambitie – de omvang van ons bedrijf verdubbelen en onze milieuvoetafdruk halveren – hebben we mensen nodig met de wil om te winnen, een passie voor consumenten en de drive om hun persoonlijke prestatie naar een steeds hoger plan te tillen. 

unilever

2 vestigingen

A- Ben & Jerry's Productie
B- Rotterdam