1 vestiging

- Capgemini Utrecht
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Met ruim 190.000 mensen in meer dan 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technologie- en outsourcingdiensten. Capgemini viert in 2017 haar 50-jarig jubileum. In 2016 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 12,5 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business-, technologie- en digitale oplossingen die klanten in staat stelt de mogelijkheden van innovatie en competitiviteit te benutten. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore®. 

Wat doen wij

Capgemini werkt samen met klanten om kritieke uitdagingen in kaart te brengen en op te lossen. Door realistische, uitvoerbare strategieën te ontwerpen en daaraan meetbare resultaten te verbinden. Zo helpt Capgemini om de prestaties van organisaties te verbeteren en de waarde ervan te vergroten. Onze normen en waarden zijn een leidraad bij onze bedrijfsbeslissingen en geven onze bedrijfscultuur een onderscheidend karakter. 

Wat leer jij van ons

Capgemini is een plek waar uiteenlopende mensen bij elkaar komen om als één team te werken, creatief te zijn en resultaten te boeken. Bij Capgemini wil men van elkaar leren. Waarbij het plezier niet uit het oog wordt verloren.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als Capgemini een metafoor voor de werkcultuur moest kiezen, zou het de bijenkorf zijn. Het draait namelijk allemaal om samenwerking. Bij Capgemini werkt iedereen samen aan een gemeenschappelijk doel: een positieve verandering bij klanten bewerkstelligen. Altijd met respect voor de individuele eigenschappen van iedereen. Want daaraan ontleent het team zijn kracht. 

Capgemini

1 vestiging

- Capgemini Utrecht