watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Den Hartogh Logistics

Branche: Voedingsmiddelen, Logistieke diensten, Wegtransport

Wie zijn wij

Den Hartogh Logistics, opgericht in 1920, is van oudsher een echt familiebedrijf. Door de jaren heen is onze organisatie van een vrachtwagentransportbedrijf uitgegroeid naar een bedrijf met een volledig logistieke dienstverlening. Met hubs en kantoren in Rotterdam, Dubai, Houston en Singapore is Den Hartogh vandaag de dag een belangrijke internationale speler in de transportsector. Wij zijn gevestigd in 23 landen met 1.500 werknemers wereldwijd. Voor transport maken we gebruik van onze eigen vloot van ongeveer 26.000 containers voor vloeistoffen, gas en droge bulk, 550 trucks en 400 tankwagens.

Wat doen wij

Als specialist in weg- en intermodaal transport van vloeibare bulkchemicaliën en gas voor de chemische industrie is elke dag anders bij Den Hartogh Logistics. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en daarnaast hebben wij locaties o.a. in Rozenburg en Coevorden. Vanaf het begin van de organisatie, bijna 100 jaar geleden, houdt Den Hartogh zich bezig met de transport van vloeibare chemicaliën.

Wat leer jij van ons

Bij Den Hartogh Logistics staat veiligheid boven alles. Alle medewerkers, zowel op de weg als in de kantoren, vinden de veiligheidsnormen erg belangrijk. Daarnaast kenmerkt Den Hartogh zich als zorgzaam en zijn wij in 2016 uitgeroepen als beste werkgever van de logistieke sector. Het zorgzame karakter komt o.a. terug bij inwerkperiodes van nieuwe medewerkers en bij het feit dat ambities beloond worden. Wil jij graag groeien in je werk, dan gaan we met jou in gesprek om de mogelijkheden hiervoor in kaart te brengen. Daarnaast bieden wij ook jonge mensen de kans zich te ontwikkelen in hun vak. Den Hartogh heeft ieder jaar in februari en september plaats voor een aantal stagiaires, zowel op het kantoor als buiten. 

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Den Hartogh Logistics is een internationaal georiënteerd bedrijf. Zo zijn er veel communicatielijnen tussen kantoren in verschillende landen. In Rotterdam werken ca. 250 medewerkers, die allen een connectie hebben met het internationale karakter en de directheid die er bij Den Hartogh Logistics heerst. Wij zoeken dan ook niet een bepaald type mensen, maar vinden het inspirerend dat er een uitgebreide mix aan culturen bij ons werkzaam is. Wij verwelkomen iedereen, zolang je kan laten zien dat je goed bent in je werk!

Terug naar boven

Foto & Video