3 vestigingen

A- ABN AMRO Corporate Headquarters
B- ABN AMRO Groningen
C- Amsterdam
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

ABN AMRO is een relatie gedreven bank. Met kennis van zaken en digitaal vaardig. We zijn actief in Noordwest-Europa en bieden wereldwijd sectorexpertise in geselecteerde markten.

We kunnen bouwen op een stevige strategische basis voor de lange termijn. We stellen het klantbelang centraal. We investeren in de toekomst. We handhaven een gematigd risicoprofiel. We streven naar duurzame groei.

Wat doen wij

ABN AMRO bedient Retail-, Private- en Corporate Banking klanten met een focus op Noordwest-Europa, met selectieve wereldwijde activiteiten. Klanten wordt een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen, waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. 

ABN AMRO beschikt over gedegen financiële expertise en uitgebreide kennis van vele sectoren. Internationaal zijn de activiteiten van de Groep gegrond op specifieke deskundigheid en gevestigde marktposities.

Wat leer jij van ons

Veranderingen in de verre toekomst zijn nog niet helder te definiëren. Denk aan alle ontwikkelingen, rondom blockchain en artificial intelligence. Toch moeten we er nu al over nadenken, op voorsorteren en beslissingen over nemen. We doen onderzoek en experimenteren met innovatieve ideeën, op allerlei gebieden en vaak met verrassende resultaten. Zo zoeken we naar passende oplossingen voor uitdagingen die klanten ervaren.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

ABN AMRO
abnamro

3 vestigingen

A- ABN AMRO Corporate Headquarters
B- ABN AMRO Groningen
C- Amsterdam