10 medewerkers

1 vestiging

- Citytalent

Branche

Zakelijke Diensten
Consultancy
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Citytalent brengt nieuw talent in contact met het bedrijfsleven in de grootste steden van Nederland. 

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Bekijk dan snel de vacatures die worden aangeboden op onze website.

Wat doen wij

Toonaangevende bedrijven met vacatures en/of stageplaatsen presenteren zich aan jou op citytalent.nl. Door ze online te bezoeken, kun je met eigen ogen zien wat de 'corporates' in de grote steden voor jouw carrière allemaal in petto heeft. Bedrijven presenteren zich graag op citytalent.nl: zij willen zich namelijk graag presenteren aan jou!

Citytalent gaat niet actief naar jou op zoek voor haar klanten. Jij bent namelijk ook onze klant. Wij bieden je een laagdrempelige manier om in contact te komen met het bedrijf van jouw dromen. Als je het niet direct vindt op Citytalent kun je ook nog onze andere websites bezoeken. Hier kun je direct op klikken, bovenaan elke webpagina.

Wat leer jij van ons

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mbo-, hbo- en wo-stagiaires en bieden ook HBO-afstudeerplaatsen aan. We zijn een hecht, informeel team dat het naast hard werken en deadlines ook belangrijk vindt om op de dag een keer te poolen of te tafelvoetballen. Je hebt zelf de ruimte om aan te geven welke vaardigheid je graag extra wilt ontwikkelen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met communities voor zowel de haven en industrie (Watertalent), voor de luchthavens (Luchttalent) en voor de 'corporates' (Citytalent) zijn wij een toonaangevend medium voor studenten en starters en werkzoekenden. Dit willen wij graag uitbouwen en vernieuwen. Studenten en starters zijn voor onze organisatie de brug naar de nieuwe generatie werkzoekenden.
Citytalent

10 medewerkers

1 vestiging

- Citytalent

Branche

Zakelijke Diensten
Consultancy