5 vestigingen

A- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
B- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
C- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
D- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
E- Den Haag
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

ANWB is een flexibel, transparant bedrijf dat voorop loopt met innovatieve oplossingen op het gebied van hulpverlening, verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd. Anders gezegd: bij ANWB werken we aan het plezier en de vrije tijd, mobiliteit, hulpverlening en verkeersveiligheid van morgen. 

Wat doen wij

Werken we aan het plezier en de vrije tijd, mobiliteit, hulpverlening en verkeersveiligheid van morgen, dat is belangrijk voor ieder Nederlander: het gaat ergens over. We zijn van betekenis voor Nederland en willen dat blijven. Daar zijn we oprecht trots op. 

ANWB loopt voorop met innovatieve oplossingen op het gebied van hulpverlening, verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd. Dat zeggen we nou wel maar wat betekent dat nou echt? Onze thema’s in vogelvlucht:

  • Hulpverlening voor jou: de ANWB maakt het mogelijk dat haar leden, waar ze ook zijn, wat ze ook doen, altijd kunnen rekenen op de hulp van de ANWB, voor henzelf, hun dierbaren en voor alles waar ze zuinig op zijn. 
  • Mobiliteit: de ANWB maakt het mogelijk dat haar leden op een duurzame en innovatieve manier onderweg kunnen zijn. 
  • Verkeersveiligheid: de ANWB maakt het mogelijk dat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen door informatie en advies, uitgelezen producten en diensten en gerichte maatschappelijke activiteiten aan te bieden. 
  • Vrije tijd: de ANWB maakt het haar leden mogelijk om in hun vrije tijd er helemaal uit te zijn en activiteiten met plezier en in alle vrijheid samen te beleven, en andere mensen te ontmoeten.

Wat leer jij van ons

Werken bij ANWB betekent kunnen bijdragen aan zaken die maatschappelijk zeer relevant zijn, een duurzame leefomgeving en verantwoorde mobiliteit.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

De organisatie is continu in beweging, functies verdwijnen en nieuwe functies ontstaan. Dit biedt volop kansen als je je wil blijven ontwikkelen. Leren is een noodzaak voor iedereen. Als medewerker van de ANWB moet je voortdurend anticiperen op en je aanpassen aan klantwensen in een veranderende maatschappij. Een opleiding of training kan je hier wellicht bij ondersteunen. Via de "ANWB Academie" helpen we je hiermee.

ANWB

5 vestigingen

A- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
B- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
C- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
D- ANWB Hoofdkantoor Den Haag
E- Den Haag