84.000 medewerkers

1 vestiging

- BP Raffinaderij Rotterdam - Hoofdvestiging

Branche

Raffinaderijen (Minerale Olie)
Citytalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Op het hoofdkantoor van BP Nederland houden wij ons bezig met sales- en marketingactiviteiten van brandstoffen en smeermiddelen. Om succesvol te zijn in een concurrerende markt zijn wij op zoek naar de beste mensen.

De oliebranche werkt in een zeer competitieve markt en is daardoor altijd in beweging. Daarom zoeken wij mensen die de uitdaging aandurven om te werken in een dynamische organisatie als BP.

Wat doen wij

Klanten van BP in Nederland bevinden zich in de lucht- en scheepvaart, de grote industriële bedrijven en de transport- en garagesector. Daarnaast richten we ons natuurlijk op de weggebruiker. Wij bedienen onze klanten met brandstoffen, een hoogwaardig assortiment smeermiddelen, gas en speciale producten. De marketing en verkoop geschiedt onder de merknamen BP en Castrol.

Naast het vinden van nieuwe klanten is het vooral een uitdaging om klanten in de huidige concurrerende markt te behouden. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie is dan ook essentieel.

Wat leer je van ons

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers een goede introductie krijgen. Onderdeel hiervan is een uitgebreid inwerkprogramma. Daarnaast organiseren wij regelmatig introductiedagen voor alle nieuwe medewerkers. Wij willen hiermee bereiken dat u zich snel thuis voelt binnen BP.

BP richt zich op de prestaties en ontwikkeling van de individuele medewerker. Aan het begin van het jaar worden er doelstellingen afgesproken. Gedurende het jaar is er intensief contact tussen medewerker en leidinggevende om af te stemmen of de doelstellingen bereikt zijn, eventueel moeten worden bijgesteld of dat er bijkomende training of opleiding nodig is. 

BP is een organisatie die zich richt op de competenties van de medewerker. Wij hebben een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat er op gericht is de kerncompetenties van onze medewerkers verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden de mogelijkheid hebt om uzelf verder te ontplooien. Dit blijft een belangrijk onderdeel van uw loopbaan bij BP.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij doen er alles aan om de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek te zetten. Je leert hier veel, maar wij leren ook van jou. Je bent jong en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Jij vertegenwoordigt de wereld van morgen en dus zijn we geïnteresseerd in wat jij ons te vertellen hebt.
BP Raffinaderij Rotterdam
Human Resources

84.000 medewerkers

1 vestiging

- BP Raffinaderij Rotterdam - Hoofdvestiging

Branche

Raffinaderijen (Minerale Olie)