watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Over Citytalent

Citytalent voor organisaties

Citytalent is het carrière- en promotieplatform voor verschillende 'corporates' in Nederland. Wij promoten werkgevers in alle regio's, verspreiden nieuwsberichten, tonen vacatures en maken belangrijke ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee levert Citytalent consequent een meetbare positieve bijdrage aan het imago van de corporates in Nederland


Elke organisatie actief op het gebied van werken, leren of bemiddelen kunnen wij een aansprekend podium bieden om zich te profileren.

Citytalent voor studenten en werkzoekenden

Ben je student, starter of switcher of ben je bekwaam in een specifiek vakgebied? Via Citytalent kom je in gesprek met recruiters van bedrijven, intercedenten van intermediairs of met studievoorlichters. Zij helpen je verder bij het vinden van een baan, stageplek of afstudeeropdracht. Je bent welkom in onze Talentenbank zodat we op de hoogte kunnen houden van wat jij belangrijk vindt. Volg ons via Linkedin, Twitter en Facebook.

Onze ambitie

Citytalent wordt gezien als de belangrijkste informatiebron over werken en leren bij grote corporates in Nederland. Het is onze dagelijkse uitdaging om steeds meer nieuwe mensen te interesseren voor de bedrijven. Op een gebruiksvriendelijke wijze presenteren en promoten wij organisaties en carrièrekansen.

Wie bezoekt ons?

Citytalent is interessant voor scholieren, studenten, starters, professionals en ZZP-ers. Afhankelijk van de doelgroep zetten wij verschillende sociale mediakanalen in. In samenwerking met de werkgevers, onderwijsinstellingen en intermediairs zorgen wij ervoor dat relevante informatie goed toegankelijk is voor elke doelgroep.

Learning Center

Ben je werkzaam binnen de haven, industrie, een corporate bedrijf of in de luchtvaartbranche? Of wil je dat? Wij nemen je niet mee aan het handje maar helpen je wel graag verder. Neem een kijkje op onze careerportals voor vacatures. Met ons Learning Center vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt. Wij bieden je onbeperkt toegang tot e-learning modules, webinars en essentials. Met een vast laag maandtarief kun je je blijven ontwikkelen. In je werk en persoonlijk!

Offline activiteiten

Om bedrijven en mensen persoonlijk met elkaar in contact te brengen organiseren wij zelf evenementen zoals het Mainport Talenten Diner, de Arbeidsmarktproeverijen en ‘meet en greets’ voor studenten bij bedrijven. Watertalent is actief op carrièrebeurzen en op open dagen van opleidingen.
Terug naar boven

Citytalent in beeld

 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
 • Citytalent

  impressie
Terug naar boven

Contact

Kantoor:
Telefoon:0181 - 66 54 55
Adres: Oudelandsedijk 83
3216 ARABBENBROEK
Terug naar boven

RSS feeds

Citytalent RSS feeds.
Wil je recente vacatures en/of nieuws van citytalent.nl in je RSS reader of op je website?
Dat kan uiteraard met de RSS feeds van citytalent.nl