watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Compliance Consultant

Deloitte is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Compliance Consultant

Je maakt onderdeel uit van het team dat primair verantwoordelijk is voor het opdrachtacceptatieproces. Je takenpakket richt zich op een allround cliënt- en opdrachtacceptatie professional. Dit houdt in dat je het gehele proces bewaakt vanaf de aanmelding van een prospect/opportunity tot en met het uitbrengen van een advies richting de engagement teams ten behoeve van de acceptatiebeslissing, gericht op risicobeperking en naleving van wet- en regelgeving.

Past deze vacature bij jou? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande button!


Solliciteer hier!

Specialist Verzekeren Bedrijven

Rabobank is op zoek naar een Specialist in het verzekeren van bedrijven op de vestiging in Breda.

Stel je eens voor… dat jij met jouw zakelijke verzekeringservaring ervoor kan zorgen dat de zakelijke klanten van Rabobank geen onnodige risico’s lopen door middel van je allround kennis over ZekervanjeZaak, Bedrijven Compact Polis, overige verzekeringen en de geldende wet- en regelgeving in praktijk over te brengen.
Heb jij minimaal een afgeronde hbo opleiding of aantoonbaar hbo niveau en 2 jaar relevante ervaring in het adviseren van zakelijke verzekeringsproducten? Bekijk dan de gehele vacature via onderstaande button en solliciteer direct bij Rabobank!

Lees verder en solliciteer!

Commercieel Productmanager LoT

KPN is op zoek naar een Commercieel Productmanager LoT voor op de vestiging in Amsterdam!

In deze functie krijg je de ruimte de producten binnen het KPN Things portfolio te professionaliseren waarbij je aan alle commerciële ‘knoppen’ van de producten en de pricing kan ‘draaien’. De functie is multidisciplinair; er komt een hele hoop aan bod: (Online) verkoop, marketing, operatie en diensten ontwikkelen.

Heb jij een WO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een management rol? Bekijk dan de gehele vacature via onze link en solliciteer direct bij KPN!

Solliciteer hier!

Talentium Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool!
Solliciteer hier!

Junior SAP Consultant

Bedrijven helpen hun business te transformeren middels de nieuwste SAP software oplossingen? Bekijk dan de vacature Junior SAP Consultant bij Deloitte in Amsterdam!

Als Junior SAP Consultant werk je aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Jij maakt het verschil door klanten te adviseren op het snijvlak van Business en IT. Deloitte zoekt hiervoor een collega met een WO diploma in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Finance, Supply Chain, ICT of Business Information Management en maximaal 2 jaar ervaring.

Meer weten of direct solliciteren?
Solliciteer hier!

Doelen Stellen

We hebben allemaal doelen. Ze komen voor in alle aspecten van het leven: hoe je relaties voert, wat je wil bereiken op het werk, de manier waarop je je vrije tijd indeelt... Succesvolle mensen stellen bewust doelen, en weten hoe ze hun slaagkansen kunnen maximaliseren.

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden. 
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.