watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Junior Banner Developer

Coolblue is op zoek naar een Junior Banner Developer voor de locatie Rotterdam!

Met de functie Junior Banner Developer loop je met je eerste bakje koffie naar de meeting met het Banner Creation Team. De weekplanning wordt gestart en jij mag beginnen met de ontwikkeling van een televisie-banner voor Samsung. Het concept hiervoor heb je samen met de Banner Designer bedacht. Als de meeting is afgelopen, ga je gelijk aan de slag. Na een goede lunch schrijf je een functie die interactie toevoegt aan je banners, waarmee de gebruiker gemakkelijk verschillende tv’s kan bekijken. Je laat het resultaat van je functie meteen aan de rest van het team zien en iedereen is enthousiast. Je gaat ze - na een potje tafeltennis - meteen doorvoeren en voor morgenochtend staat er een javascript webinar op het programma.

Ben je goed in tafeltennis en heb jij je Hbo-diploma behaald? Kijk dan snel verder!


Solliciteer hier!

Product Owner

Wil jij de waarde van zowel het product als je agile team maximaliseren bij PostNL? Dit is je baan! 

Als Product Owner bij PostNL is het jouw taak om een team aan te sturen en vooruitstrevende brede planningsoplossingen te realiseren. Dit doe je door aan de hand van een agile werkwijze de prioriteiten te leggen bij de juiste zaken. 
Je ben verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe releases en zorgt voor afstemming met gebruikers en gebruikersgroepen en hun wensen met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en gebruikservaring.

Kennis van bedrijfskunde, project- en verandermangement op WO niveau wordt vereist. Ook heb je een aantal jaar werkervaring met agile werkwijzen.

Wil je nog wat meer informatie of direct solliciteren? Klik dan op de rode button.


Lees verder en solliciteer

Functioneel Applicatiebeheerder bij Van Oord

KPN is op zoek naar een HR Business Partner Shared Service Organisation voor de locatie Rotterdam.

Als HR Business Partner Shared Service Organisation werk je aan uitdagende change-vraagstukken, data driven culture van continue verbetering, high performance teams en een optimale employee experience. Je creëert de juiste impact op de HR thema’s en samen met de HR adviseur ben je verantwoordelijk voor de zorgvuldige uitvoering van grote veranderingen in deze organisatie met impact voor onze mensen.

Heb jij 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, een diploma op Universitair niveau en past deze functie helemaal bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer bij KPN!Solliciteer hier!

Talentium Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool!
Solliciteer hier!

Junior SAP Consultant

Bedrijven helpen hun business te transformeren middels de nieuwste SAP software oplossingen? Bekijk dan de vacature Junior SAP Consultant bij Deloitte in Amsterdam!

Als Junior SAP Consultant werk je aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Jij maakt het verschil door klanten te adviseren op het snijvlak van Business en IT. Deloitte zoekt hiervoor een collega met een WO diploma in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Finance, Supply Chain, ICT of Business Information Management en maximaal 2 jaar ervaring.

Meer weten of direct solliciteren?
Solliciteer hier!

In 5 stappen naar je nieuwe baan

In een mensenleven zijn er diverse momenten waarop iemand nadenkt over zijn of haar loopbaan. Bijvoorbeeld na de studie, door ontslag, reorganisatie of als je denkt toe te zijn aan een nieuwe stap. In het e-book 'In 5 stappen naar je nieuwe baan' wordt aandacht besteed aan de inzichten in jezelf, de aanleiding, jouw vaardigheden en wensen en het benaderen van de arbeidsmarkt. Ook kun je kleine opdrachten maken om tot een concreet plan voor jezelf te komen, met als doel: een nieuwe baan!
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.