watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Vacature: HR Asisstant bij BP

Volg jij een HBO studie in de richting van Personeel en Arbeid en zoek je een baan naast je studie? BP zoekt voor het hoofdkantoor in Rotterdam Europoort een HR Assistant

Als HR Assistant zorg je voor de uitvoering, bewaking en voortgang van administratieve HR en verzuimprocessen. Je beantwoordt HR gerelateerde vragen van medewerkers en verwerkt salarismutaties. Jij hebt al enige ervaring op een HR afdeling en hebt MBO werk- en denkniveau. Het betreft een parttime functie voor een periode tot 1 april 2019.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder en solliciteer!
Solliciteer hier!

Vacature: Projectcontroller

ENGIE Services is op zoek naar een Projectcontroller voor het kantoor in Bunnik

Als Projectcontroller heb jij een belangrijke taak in het verkrijgen van inzicht in de financiële voortgang m.b.t. de lopende werken. Jij stelt voor de projecten een plan van aanpak op en zorgt dat eventuele risico's altijd inzichtelijk en beheersbaar zijn. Je functioneert als financiële sparringspartner voor jouw projecten en je beheert samen met de projectmanager de contractvoorwaarden en condities. ENGIE zoekt een collega met HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen Finance.

Is deze rol voor jou weggelegd? Solliciteer dan direct!
Solliciteer hier!

Vacature: Office 365 SharePoint Engineer

Ben jij een enthousiaste Office 365 SharePoint Engineer? Dan is Van Oord op zoek naar jou! 

Als SharePoint Engineer ben jij verantwoordelijk voor de gezondheid, prestaties, beschikbaarheid en veiligheid van onze SharePoint omgeving in de Microsoft O365 cloud. Jij levert de IT-diensten die Van Oord helpen bij het bereiken van haar doelstellingen. Je hebt een MBO+ of HBO achtergrond en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Daarnaast ben je natuurlijk analytisch, proactief en stress-bestendig.

Is dit de nieuwe uitdaging die past bij jouw carrière? Solliciteer dan direct bij Van Oord! 


Solliciteer hier!

Vacature: Project Engineer E&I

Vopak is voor het hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een Project Engineer E&I

Jij vervult de rol van Project Manager voor één of meerdere E&I projecten die onder jouw aansturing worden gerealiseerd. Je bent betrokken bij de coördinatie van de constructiefase en je vervult tevens een coördinerende rol bij de finale oplevering. Je hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek of Industriële Automatisering en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in projectmanagement.

Zoek jij een nieuwe uitdaging als projectmanager en heb je verstand van E&I werkzaamheden? Solliciteer dan direct bij Vopak!
Solliciteer hier!

Payroll Manager bij G-Star Raw

G-Star Raw zoekt een Payroll Manager voor haar locatie in Amsterdam!

Als Payroll Manager ben jij marktdeskundige als het gaat om international payroll. Je beheert het maandelijkse loonproces, zorgt voor de salarisadministratie en houdt je bezig met pensioenregelingen en verzekeringen. Jij bent praktisch ingesteld en je kunt goed contacten onderhouden met interne en externe klanten. Natuurlijk heb jij tot slot ook een passie voor denim.

Meer weten of direct solliciteren bij G-Star Raw? Klik dan snel verder!
Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast!
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.