watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Vacature: HR Asisstant bij BP

Volg jij een HBO studie in de richting van Personeel en Arbeid en zoek je een baan naast je studie? BP zoekt voor het hoofdkantoor in Rotterdam Europoort een HR Assistant

Als HR Assistant zorg je voor de uitvoering, bewaking en voortgang van administratieve HR en verzuimprocessen. Je beantwoordt HR gerelateerde vragen van medewerkers en verwerkt salarismutaties. Jij hebt al enige ervaring op een HR afdeling en hebt MBO werk- en denkniveau. Het betreft een parttime functie voor een periode tot 1 april 2019.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder en solliciteer!
Solliciteer hier!

Meewerkstage Communicatie bij KLM

Zelfstandig, creatief en uitdagend; zo kan je deze stage beschrijven! Wil jij van dichtbij meemaken hoe change management wordt geïmplementeerd binnen een groot bedrijf als AirFrance-KLM? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën om alle neuzen de zelfde kant op te krijgen en al onze medewerkers enthousiast te maken én houden over de interne verandering? Ben jij niet bang om een groot project zelfstandig aan te pakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe communicatie stagiair change management!
Lees verder en solliciteer

Vacature: Functioneel Applicatiebeheerder

Van Oord zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder voor de afdeling Ship Management! 

Binnen de afdeling Ship Management wordt gebruik gemaakt van het human resource planningssysteem van Dynama. Als Applicatiebeheerder beantwoord je vragen van gebruikers en los je incidenten op. Je optimaliseert het HRP systeem en test nieuwe releases. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met het testen van software, ITIL en/of BISL.

Zoek jij een functie waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen? Lees dan snel verder en solliciteer bij Van Oord!
Solliciteer hier!

Vacature: Project Engineer E&I

Vopak is voor het hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een Project Engineer E&I

Jij vervult de rol van Project Manager voor één of meerdere E&I projecten die onder jouw aansturing worden gerealiseerd. Je bent betrokken bij de coördinatie van de constructiefase en je vervult tevens een coördinerende rol bij de finale oplevering. Je hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek of Industriële Automatisering en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in projectmanagement.

Zoek jij een nieuwe uitdaging als projectmanager en heb je verstand van E&I werkzaamheden? Solliciteer dan direct bij Vopak!
Solliciteer hier!

Payroll Manager bij G-Star Raw

G-Star Raw zoekt een Payroll Manager voor haar locatie in Amsterdam!

Als Payroll Manager ben jij marktdeskundige als het gaat om international payroll. Je beheert het maandelijkse loonproces, zorgt voor de salarisadministratie en houdt je bezig met pensioenregelingen en verzekeringen. Jij bent praktisch ingesteld en je kunt goed contacten onderhouden met interne en externe klanten. Natuurlijk heb jij tot slot ook een passie voor denim.

Meer weten of direct solliciteren bij G-Star Raw? Klik dan snel verder!
Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast!
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.