watertalent.nlluchttalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Cloud Solution Architect

Van Oord is opzoek voor de IT afdeling in Rotterdam naar een enthousiaste Cloud Solution Architect! 
 
Als Cloud Solution Architect heb je een belangrijke rol in het hele ICT landschap van de organisatie. Je stemt diverse applicaties op elkaar af en je bent de verbinding tussen de business en IT. Daarnaast geef je aansturing en bijsturing aan projecten en denk je mee bij het omzetten van business vragen in cloudoplossingen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 
Maak jij de vertaalslag tussen de normale infrastructuur en de applicatie infrastructuur? Solliciteer dan snel!
Solliciteer hier!

Vacature: Junior Project Manager

Ben jij die M&A Consultant met een passie in het ondersteunen in complexe en dynamische projecten? En beschik jij over uitstekende vaardigheden op het vlak van stakeholdermanagement? Dan is PostNL op zoek naar jou!

Als Junior Project Manager M&A kom je te werken op de afdeling Mergers and Acquisition. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor specifieke opdrachten waarbij een hoog kwaliteitsniveau wordt nagestreefd. Jij kan zelfstandig onderzoeken en analyses uitvoeren en je bent niet bang om je mening te geven. Daarnaast bouw je een intern netwerk op en ondersteun je bij het maken van presentaties.
Solliciteer hier!

Vacature: Commercial Internship

Voor het kantoor in Amsterdam is Heineken op zoek naar een Sales Execution & Capabilities Intern.

In functie van Sales Execution & Capabilities Intern werk je nauw samen met het marketingteam, sales, operations en distributeurs. Je belangrijkste taken zijn het ondersteunen van de afdeling met ad-hoc analyses, het coördineren van het opleidings- en capaciteitenprogramma en ondersteuning bieden aan de uitvoering van de bierontwikkelingsstrategie.

Solliciteer hier!

Secretaresse

Volg jij een opleiding tot Secretaresse en zou jij tijdens je opleiding relevante werkervaring op willen doen? Dan is Talentium Careerportals op zoek naar jou! Wij hebben namelijk een functie openstaan voor een BBL- Junior Secretaresse.

Naast het opnemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers ondersteun je ook het hele Talentium team. Je helpt onder andere het Salesteam met administratieve taken, het Communicatieteam met het plaatsen van content en je helpt bij het organiseren van evenementen.

Heb jij kennis van MS Office en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Ben jij daarnaast positief ingesteld? Solliciteer dan nu!

 


Solliciteer hier!

Vacature: Lead Data Steward

Voor het hoofdkantoor in Rotterdam is Stedin op zoek naar een Lead Data Steward. Lees snel verder! 

Als Lead Data Steward breng je data stewardship naar een hoger plan binnen Stedin. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het vaststellen van standaarden over hoe stewardship uitgevoerd moet worden, je stelt richtlijnen vast over hoe er onderling en richting de goverance council gecommuniceerd moet worden en je ondersteund bij de interpretatie van beleid zoals dat door de governance board wordt vastgesteld. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de information stewards in de governance council.


Solliciteer hier!

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame en gratis e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat ‘Balanceren tussen Kinderen en Carrière’

Vind jij het lastig om een balans te vinden tussen je kinderen en je carrière? Het belangrijkste is dat je als werkende moeder lekker in je vel zit. Dit boek geeft je onder andere inzichten in de gebieden waar je energie van krijgt of die je juist energie kosten. Daarnaast krijg je praktische tips, oefeningen en inspiratie waarmee je verschillende facetten in je leven kan onderzoeken.


Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.