watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVoor bedrijven

Vacature: Case Manager

PostNL is op zoek naar een Casemanager voor haar locatie in Den Haag. 

Als Casemanager beheer je in je eigen personeelsgebieden de poortwachter dossiers, waarbij je medewerkers en managers begeleidt met dossierafhandeling, re-integratie en praktische vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige en volledige verslaglegging van activiteiten in het systeem Ziek & Herstel en heb je een spilfunctie in het contact tussen Arbodiensten, hulpverleners en leidinggevenden. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Zie jij een uitdaging in deze veelzijdige functie? Solliciteer dan direct!
Solliciteer hier!

Vacature: Corporate Recruiter

ENGIE Services Noord BV is op zoek naar een Corporate Recruiter voor haar locatie in Roden. 

Als Corporate Recruiter ligt de focus op stakeholdermanagement, werving, doelgroep profilering, wervingstools, search en selectieprocessen. De recruiter faciliteert de business bij het opstellen van wervingsprofielen waarbij rekening wordt gehouden met SEO. Op basis van cijfermatig inzicht kan management geadviseerd worden om wijzigingen door te voeren in het proces of de manier van werken.

Ben jij een energieke en pragmatische recruiter en heb je aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsmarkt communicatie, wervingstools en selectieprocessen? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier!

Vacature: Change Engineer IT

Voor het IT Change & Project team in Rotterdam is Van Oord op zoek naar een Change Engineer IT.
 
In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en leveren van innovatieve en geautomatiseerde/zero touch IT oplossingen. Je werkt mee aan projecten en je ondersteunt de organisatie bij het bereiken van haar doelstellingen. Tevens initieer je innovatieve oplossingen en maak je onderdeel uit van multidisciplinaire IT projecten.
 
Ben jij de ervaren Change Engineer IT waar Van Oord naar op zoek is? Bekijk dan snel de vacature!


Solliciteer hier!

Vacature: Project Engineer E&I

Vopak is voor het hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een Project Engineer E&I

Jij vervult de rol van Project Manager voor één of meerdere E&I projecten die onder jouw aansturing worden gerealiseerd. Je bent betrokken bij de coördinatie van de constructiefase en je vervult tevens een coördinerende rol bij de finale oplevering. Je hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek of Industriële Automatisering en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in projectmanagement.

Zoek jij een nieuwe uitdaging als projectmanager en heb je verstand van E&I werkzaamheden? Solliciteer dan direct bij Vopak!
Solliciteer hier!

KLM Management Traineeship

Heb jij de ambitie om je in 2 jaar tijd te ontwikkelen tot general manager? Dan is het KLM Management Traineeship in Amstelveen iets voor jou!

Het Management Traineeship richt zich erop jou in no-time te laten uitgroeien tot onze toekomstige topmanager en biedt jou de kans om in 2 jaar vier verschillende opdrachten uit te voeren. Je bepaalt zelf welke opdrachten je uitvoert en bij de meeste projecten vervul je meteen de rol van Projectleider. KLM zoekt een trainee die een WO master (bijna) behaald heeft en die vol potentie zit. Ook heb je al leidinggevende functie opgedaan in een eigen project of bijbaan.

Zie jij deze unieke kans van KLM wel zitten? Solliciteer dan direct!


Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Loopbaancoach.

Vind ik mijn werk nog dezelfde uitdaging als in het begin? In het e-book Loopbaancoach zoek je antwoorden op vier vragen die te maken hebben met je werksituatie. Door middel van korte opdrachtjes trek jij verschillende conclusies over je huidige werksituatie, waarna je deze met tips eventueel kunt verbeteren. De opdrachten kunnen ook los van elkaar gemaakt worden of je kunt er samen met iemand anders aan werken. Ben jij benieuwd? Download het e-book dan nu gratis!


Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.