watertalent.nlluchttalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Cloud Solution Architect

Van Oord is opzoek voor de IT afdeling in Rotterdam naar een enthousiaste Cloud Solution Architect! 
 
Als Cloud Solution Architect heb je een belangrijke rol in het hele ICT landschap van de organisatie. Je stemt diverse applicaties op elkaar af en je bent de verbinding tussen de business en IT. Daarnaast geef je aansturing en bijsturing aan projecten en denk je mee bij het omzetten van business vragen in cloudoplossingen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 
Maak jij de vertaalslag tussen de normale infrastructuur en de applicatie infrastructuur? Solliciteer dan snel!
Solliciteer hier!

Vacature: Junior Project Manager

Ben jij die M&A Consultant met een passie in het ondersteunen in complexe en dynamische projecten? En beschik jij over uitstekende vaardigheden op het vlak van stakeholdermanagement? Dan is PostNL op zoek naar jou!

Als Junior Project Manager M&A kom je te werken op de afdeling Mergers and Acquisition. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor specifieke opdrachten waarbij een hoog kwaliteitsniveau wordt nagestreefd. Jij kan zelfstandig onderzoeken en analyses uitvoeren en je bent niet bang om je mening te geven. Daarnaast bouw je een intern netwerk op en ondersteun je bij het maken van presentaties.
Solliciteer hier!

Vacature: Communicatiespecialist

ENGIE Nederland is voor het hoofdkantoor in Bunnik op zoek naar een Senior (intern) Communicatiespecialist. 

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de corporate en interne communicatie. Je adviseert over diverse vraagstukken en je schrijft communicatieplannen. Tevens draag je bij aan het profileren en laden van het merk ENGIE en werk je mee aan de doorontwikkeling van intranet en de inzet van nieuwe middelen.


Solliciteer hier!

Vacature: Marketing Manager Polyethylene Pipe

LyondellBasell is wereldwijd een van de grootste spelers in de chemische industrie. Voor het hoofdkantoor in Rotterdam zijn zij op zoek naar een Marketing Manager Polyethylene Pipe.

In deze functie ontwikkel en implementeer je markt-, product- en prijsstrategieën die marktwaarde creëren voor de PE Pipe marktsegmenten. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het verstrekken van de managementrapportagegegevens aan de Associate Director PE Specialties zodat diegene zich kan voorbereiden op strategische beslissingen.


Solliciteer hier!

Vacature: Lead Data Steward

Voor het hoofdkantoor in Rotterdam is Stedin op zoek naar een Lead Data Steward. Lees snel verder! 

Als Lead Data Steward breng je data stewardship naar een hoger plan binnen Stedin. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het vaststellen van standaarden over hoe stewardship uitgevoerd moet worden, je stelt richtlijnen vast over hoe er onderling en richting de goverance council gecommuniceerd moet worden en je ondersteund bij de interpretatie van beleid zoals dat door de governance board wordt vastgesteld. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de information stewards in de governance council.


Solliciteer hier!

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame en gratis e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Eerder hebben we het al gehad over een inleiding in Excel, ditmaal is het boek van de week Excel 2016 voor gevorderden!

In dit ebook gaan we verder in op de functies van Excel 2016. Je leert hier bijvoorbeeld hoe je uitgebreide grafieken kunt maken, hoe SmartArt werkt en hoe je complexe tabellen kunt maken en vormgeven. Daarnaast leer je hoe je gegevens kan analyseren en wat macro's zijn.


Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.