watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVoor bedrijven

Vacature: Portfolio Scheduler

Vopak is voor haar hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een Portfolio Scheduler

Als Portfolio Scheduler maak je deel uit van het Project Control Team van de divisie Europe & Africa. Jij stelt totaalplanningen op en houdt deze bij t.a.v. het gehele CAPEX projecten portfolio en je bent continu bezig met het verbeteren van planningen, processen en rapportages. Je hebt een technische Bachelor of Master diploma en minimaal 5 jaar ervaring als planner, bij voorkeur in de petrochemische industrie.

Krijg jij alles structureel op de rit? Dan is Vopak op zoek naar jou! 
Solliciteer hier!

Vacature: Corporate Recruiter

ENGIE Services Noord BV is op zoek naar een Corporate Recruiter voor haar locatie in Roden. 

Als Corporate Recruiter ligt de focus op stakeholdermanagement, werving, doelgroep profilering, wervingstools, search en selectieprocessen. De recruiter faciliteert de business bij het opstellen van wervingsprofielen waarbij rekening wordt gehouden met SEO. Op basis van cijfermatig inzicht kan management geadviseerd worden om wijzigingen door te voeren in het proces of de manier van werken.

Ben jij een energieke en pragmatische recruiter en heb je aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsmarkt communicatie, wervingstools en selectieprocessen? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier!

Vacature: Change Engineer IT

Voor het IT Change & Project team in Rotterdam is Van Oord op zoek naar een Change Engineer IT.
 
In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en leveren van innovatieve en geautomatiseerde/zero touch IT oplossingen. Je werkt mee aan projecten en je ondersteunt de organisatie bij het bereiken van haar doelstellingen. Tevens initieer je innovatieve oplossingen en maak je onderdeel uit van multidisciplinaire IT projecten.
 
Ben jij de ervaren Change Engineer IT waar Van Oord naar op zoek is? Bekijk dan snel de vacature!


Solliciteer hier!

Vacature: Marketing Communications Manager

Akzonobel is voor de Business Unit Specialty Chemicals in Deventer op zoek naar een Marketing Communication Manager!

Als Marketing Communication Manager kom je terecht in een team van 8 vaardige collega's. Je ontwikkelt specifieke marketingcampagnes en evenementen en werkt veel samen met het global team. Daarnaast houd jij je bezig met alle online communicatiemiddelen en maak je films en animaties. Akzonobel zoekt een Communicatiemanager met minimaal een HBO diploma Communicatie en 4 jaar werkervaring in B2B communicatie.

Pas jij in het plaatje van Akzonobel? 


Solliciteer hier!

KLM Management Traineeship

Heb jij de ambitie om je in 2 jaar tijd te ontwikkelen tot general manager? Dan is het KLM Management Traineeship in Amstelveen iets voor jou!

Het Management Traineeship richt zich erop jou in no-time te laten uitgroeien tot onze toekomstige topmanager en biedt jou de kans om in 2 jaar vier verschillende opdrachten uit te voeren. Je bepaalt zelf welke opdrachten je uitvoert en bij de meeste projecten vervul je meteen de rol van Projectleider. KLM zoekt een trainee die een WO master (bijna) behaald heeft en die vol potentie zit. Ook heb je al leidinggevende functie opgedaan in een eigen project of bijbaan.

Zie jij deze unieke kans van KLM wel zitten? Solliciteer dan direct!


Solliciteer hier!

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame ebooks gratis downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Word 2016 - Geavanceerde Opties.

Word 2016 kent nogal wat hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij het maken van teksten en documenten. Met dit gratis e-book krijg je net wat meer inzicht in Word. Er wordt o.a. aandacht besteed aan tabellen, afbeeldingen en speciale alineaopmaak. Na het lezen van dit boek kun jij meteen efficiënt aan de slag! 


Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.