Citytalent contact
Volg ons via:
Hoogopgeleid en interesse in de carrièremogelijkheden bij een 'Corporate'?

Hoe werkt Citytalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zakelijke dienstverlening? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Citytalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van IT Specialist tot Secretaresse, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Citytalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, solliciteer snel en gemakkelijk en vind je droombaan! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Account aanmaken

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

E-book: Uit je comfortzone!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze maand is dat “Uit je comfortzone!”.

Velen willen groeien. Bij de vraag of diezelfde mensen ook daadwerkelijk willen veranderen, gaan er al minder vingers de lucht in. We kunnen niet groeien als alles blijft zoals het is. roeien is uit je comfortzone komen, op weg naar iets nieuws. Zonder die stap is geen groei mogelijk.

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.


Download 'm hier