watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVoor bedrijven

Management Trainee bij Evides

Heb jij recent een technisch HBO of WO diploma gehaald in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Procestechnologie of Civiele Techniek en zoek je een organisatie waar je met je carrière kunt starten? Heb je daarnaast affiniteit met watertechniek? Evides Waterbedrijf zoekt een Management Trainee, welke in 3 jaar tijd aan de slag wilt met verschillende projecten op het gebied van watertechniek. Ook krijg je tijdens dit traineeship de mogelijkheid om drie maanden in het buitenland te werken.

Lijkt dit jou een leuke uitdaging om werkervaring op te doen? Solliciteer dan direct bij Evides!
Solliciteer hier!

Vacature: Projectcontroller

ENGIE Services is op zoek naar een Projectcontroller voor het kantoor in Bunnik

Als Projectcontroller heb jij een belangrijke taak in het verkrijgen van inzicht in de financiële voortgang m.b.t. de lopende werken. Jij stelt voor de projecten een plan van aanpak op en zorgt dat eventuele risico's altijd inzichtelijk en beheersbaar zijn. Je functioneert als financiële sparringspartner voor jouw projecten en je beheert samen met de projectmanager de contractvoorwaarden en condities. ENGIE zoekt een collega met HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen Finance.

Is deze rol voor jou weggelegd? Solliciteer dan direct!
Solliciteer hier!

Vacature: Supply Chain Coördinator

Heb jij affiniteit met Supply Chain én de maritieme of offshore sector? Van Oord is op zoek naar een Supply Chain Coördinator voor de afdeling Procurement in Rotterdam! 

Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor de implementatie en training van het Van Oord-systeem op projecten. Je beheert de toeleveringsketen van ingekochte materialen rondom het project en houdt een oogje in het zeil bij het voorraadbeheer en de logistieke processen. Je hebt HBO werk- en denkniveau en heb minimaal 2 jaar ervaring in Supply Chain in een maritieme of offshore bedrijfsomgeving.

Heb jij al ervaring met het opzetten van Supply Chain processen en zoek je een nieuwe uitdaging?


Solliciteer hier!

Vacature: Project Engineer E&I

Vopak is voor het hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een Project Engineer E&I

Jij vervult de rol van Project Manager voor één of meerdere E&I projecten die onder jouw aansturing worden gerealiseerd. Je bent betrokken bij de coördinatie van de constructiefase en je vervult tevens een coördinerende rol bij de finale oplevering. Je hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek of Industriële Automatisering en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in projectmanagement.

Zoek jij een nieuwe uitdaging als projectmanager en heb je verstand van E&I werkzaamheden? Solliciteer dan direct bij Vopak!
Solliciteer hier!

Account Manager bij Den Hartogh

Den Hartogh is voor haar kantoor in Rotterdam op zoek naar een Account Manager met werkervaring in een logistieke omgeving! 

Als Account Manager ben jij de vaste contactpersoon van jouw (internationale) klanten. Vanaf het moment dat jouw klant een transportaanvraag doet, ben jij verantwoordelijk voor de operationele contacten en de bijbehorende administratie. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en ca. 2 jaar ervaring in Customer Service. Ook ben je commercieel ingesteld en vind jij het prima om de verantwoordelijkheid te nemen.

Past dit bij jou? Solliciteer dan direct bij Den Hartogh!


Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Gereedschapskist voor Aantrekkelijk Formuleren

In dit e-book vind je 10 vuistregels voor aantrekkelijke en goed geformuleerde zinnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw verslag of sollicitatiebrief zo schrijven dat het voor de lezer een fijne tekst is om te lezen. Zo haakt de lezer minder snel af en ga jij misschien wel door naar de volgende ronde!


Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.