watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Social Media Advertising Coordinator

Rituals zoekt een Social Media Advertising Coordinator op het hoofdkantoor in Amsterdam! 

Als Social Advertising Coordinator zorg jij voor het opzetten, optimaliseren en analyseren van de betaalde campagnes binnen de social mediakanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Je zorgt voor het automatiseren van campagnes en past de laatste trends toe. Jij hebt een HBO of WO diploma en ca. 1 jaar werkervaring bij een online speler.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij Rituals? 
Solliciteer hier!

Stage Online Retail/Marketing

Wil jij ervaring opdoen in E-commerce Retail, Marketing en/of FMCG? Heb je commerciële ambities en wil je hiermee aan de slag? Dan is deze stage bij Heineken iets voor jou!?

Als Stagiair(e) in het Digital Acceleration (Marketing) team ga je aan de slag met het ontwikkelen van online marketingcampagnes, het optimaliseren van de content van de webshops en het onderzoeken van de mogelijkheden voor nieuwe content. Verder liggen er vraagstukken waar jij je als stagiair(e) over mag buigen.

Volg je een WO studie en zoek je een meewerkstage per januari/februari 2019? Ga dan snel naar de stagevacature!
Lees verder en solliciteer

Functioneel Applicatiebeheerder bij Van Oord

Van Oord zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder voor de afdeling Ship Management! 

Binnen de afdeling Ship Management wordt gebruik gemaakt van het human resource planningssysteem van Dynama. Als Applicatiebeheerder beantwoord je vragen van gebruikers en los je incidenten op. Je optimaliseert het HRP systeem en test nieuwe releases. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met het testen van software, ITIL en/of BISL.

Zoek jij een functie waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen? Lees dan snel verder en solliciteer bij Van Oord!
Solliciteer hier!

Business Controller bij Vopak

Vopak zoekt een Business Controller voor diverse terminal in Rotterdam Europoort!

Als Business Controller verbeter jij continu de processen en financiële prestaties van Vopak Rotterdam Europoort. Je creëert inzichten in de processen door planmatig internal controls uit te voeren en je adviseert over verbetermogelijkheden. Jij hebt een WO diploma in de richting van Economie of Bedrijfskunde en ca. 3 jaar relevante werkervaring. Tevens heb je sterke technische vaardigheden in Excel.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie bij Vopak? Solliciteer dan direct!
Solliciteer hier!

Junior SAP Consultant

Bedrijven helpen hun business te transformeren middels de nieuwste SAP software oplossingen? Bekijk dan de vacature Junior SAP Consultant bij Deloitte in Amsterdam!

Als Junior SAP Consultant werk je aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Jij maakt het verschil door klanten te adviseren op het snijvlak van Business en IT. Deloitte zoekt hiervoor een collega met een WO diploma in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Finance, Supply Chain, ICT of Business Information Management en maximaal 2 jaar ervaring.

Meer weten of direct solliciteren?
Solliciteer hier!

E-book van de maand!

In het e-book '7 tips voor meer balans tussen werk en gezin' lees je korte, persoonlijke verhalen van mensen die het anders willen doen, om deze balans te creëren. Je vindt veel to-do tips waarmee je aan de slag kunt om nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Je kunt het e-book nu gratis downloaden in de Talentium Boekenkast via!
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.