watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Juridisch Contractmanager

ENGIE Services zoekt een Juridisch Contractmanager voor de locatie in Capelle a/d IJssel! 

Als Juridisch Contractmanager waarborg jij de contractuele belangen van ENGIE bij utilitaire en industriële projecten in zowel de aanbestedings- als realisatiefase. Je beheert afgesloten contracten, fungeert als geweten van de projectmanager en bent tijdens de uitvoering de vraagbaak voor interne afdelingen. Jij hebt een WO diploma in een juridische richting en enkele jaren ervaring binnen een projectomgeving. Ook heb je affiniteit met techniek.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij ENGIE Services? Kijk snel verder!


Solliciteer hier!

Stage Online Retail/Marketing

Wil jij ervaring opdoen in E-commerce Retail, Marketing en/of FMCG? Heb je commerciële ambities en wil je hiermee aan de slag? Dan is deze stage bij Heineken iets voor jou!?

Als Stagiair(e) in het Digital Acceleration (Marketing) team ga je aan de slag met het ontwikkelen van online marketingcampagnes, het optimaliseren van de content van de webshops en het onderzoeken van de mogelijkheden voor nieuwe content. Verder liggen er vraagstukken waar jij je als stagiair(e) over mag buigen.

Volg je een WO studie en zoek je een meewerkstage per januari/februari 2019? Ga dan snel naar de stagevacature!
Lees verder en solliciteer

Functioneel Applicatiebeheerder bij Van Oord

Van Oord zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder voor de afdeling Ship Management! 

Binnen de afdeling Ship Management wordt gebruik gemaakt van het human resource planningssysteem van Dynama. Als Applicatiebeheerder beantwoord je vragen van gebruikers en los je incidenten op. Je optimaliseert het HRP systeem en test nieuwe releases. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met het testen van software, ITIL en/of BISL.

Zoek jij een functie waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen? Lees dan snel verder en solliciteer bij Van Oord!
Solliciteer hier!

Talentium Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool!
Solliciteer hier!

Junior SAP Consultant

Bedrijven helpen hun business te transformeren middels de nieuwste SAP software oplossingen? Bekijk dan de vacature Junior SAP Consultant bij Deloitte in Amsterdam!

Als Junior SAP Consultant werk je aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Jij maakt het verschil door klanten te adviseren op het snijvlak van Business en IT. Deloitte zoekt hiervoor een collega met een WO diploma in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Finance, Supply Chain, ICT of Business Information Management en maximaal 2 jaar ervaring.

Meer weten of direct solliciteren?
Solliciteer hier!

In 5 stappen naar je nieuwe baan

In een mensenleven zijn er diverse momenten waarop iemand nadenkt over zijn of haar loopbaan. Bijvoorbeeld na de studie, door ontslag, reorganisatie of als je denkt toe te zijn aan een nieuwe stap. In het e-book 'In 5 stappen naar je nieuwe baan' wordt aandacht besteed aan de inzichten in jezelf, de aanleiding, jouw vaardigheden en wensen en het benaderen van de arbeidsmarkt. Ook kun je kleine opdrachten maken om tot een concreet plan voor jezelf te komen, met als doel: een nieuwe baan!
Download 'm hier!

Informatie op Citytalent

Vacatures

Ben jij hoger opgeleid en ambieer je een carrière bij één van de toonaangevende corporates in de metropoolregios Rotterdam Den Haag, Amsterdam of Utrecht? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen.