watertalent.nlluchttalent.nlinfratalent.euVacature plaatsen

Welk beroep past bij mij?

Het kiezen van een beroep kan lastig zijn. Daarom bieden we je uitgebreide informatie over een beroep. Om een goed beeld te krijgen van een beroep is het belangrijk dat je weet wat het inhoud .Voor meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van dit beroep kijk je hier.

Introductie

Een analist voert tijdens zijn werk bepaalde analyses uit. Onder analyse verstaat men het ontleden en onderzoeken van bepaalde objecten/projecten.De analist monitort en voorspelt de financiële en operationele prestaties van een bedrijf, organisatie of raffinaderij.

Hij of zij bereidt duidelijke management informatie voor zodat het management deze informatie kan gebruiken om bijvoorbeeld een project aan te sturen of om bepaalde beslissingen te nemen.

Een analist voert ad hoc onderzoeken uit voor diverse operationele onderwerpen.

Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Jij vindt dit beroep interessant? Bekijk dan welke opleiding of training je kunt volgen om in dit beroep aan de slag te kunnen.
Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn van een beroep. Bekijk bij welk bedrijf je welkom bent en waar actuele vacatures zijn zodat je direct kunt solliciteren.

Relevante actuele vacatures